Úvod » Turnaje 2023

21. ročník Memoriálu ing.Milana Hubaty - 27. ročník turnaje jednotlivců pro členy TKVS je minulostí

publikováno 25.06.2023

21. ročník Memoriálu ing.Milana Hubaty - 27. ročník turnaje jednotlivců pro členy TKVS je opět minulostí. Bylo nás sice vcelku málo na tak velký klub, ale to nic nezměnilo na bojovnosti všech účastníků a kvalitě samotného turnaje. Přihlásilo se 10 hráčů a tak byly jen 2 skupiny po pěti hráčích, což zase znamenalo minimálně 4 zápasy ve skupině pro každého. Nasazeni byli Radek Laštovička do "B" skupiny a Domink Jílek do skupiny "A". Hrálo se do 6 gemů, za stavu 6:6 zkrácená hra. Ostatní se rozlosovali k nim a šlo se na věc. 

Díky dvou skupinám mohli do čtvrtfinále postoupit hned 4 hráči z každé z nich. Bohuželů ve skupině "A" postupně docházelo ke skreči zápasů vlivem zranění hráčů. Postup si tak vybojovali Dominik Jílek, Míra Vítovec a Honza Walter. V B skupině proběhly všechny zápasy a postup si vybojovali Zdeněk Tománek, Radek Laštovička, Pavel Marek a a Pavel Trefanec.

Ze čtvrfinále vyšli vítězně a proti sobě do semifinále nastoupili Dominik proti Radkovi a Pavel Marek proti Zdeňkovi. Semifinále vyznělo vítězně pro oba vítěze základních skupin Zdeňka a Dominika.  

Finále bylo nervózní, oba chtěli začít dobře a vyhrát první hry. Lépe začal Dominik, ale Zdeněk je bojovník a žádný míček nedal zadarmo. Několik zlomových her získal pro sebe Dominik a v závěru už Zdeňkovi dotažení neumožnil. Po zásluze byli oba finalisté odměneni potleskem diváků za předvedenou hru. Konečný stav 9:3 tak zcela nevypovídá o průběhu některých gemů, ale číselně je to jednoznačné. Dominik Jílek tak obhájil titul.

Čtvrfinalisté byli odměněni věcnými cenami a klubovým šampusem. Nejstarší účastník Mirá Wimmer si odnesl také malý dárek. 

Děkujeme všem, kteří se podíleli na hladkém průběhu turnaje, všem, kteří přispěli cenami a všem, kteří se turnaje zúčastnili jako hráči. Možná příští rok zkusíme posunout termín turnaje na konec června a bude se tak moci zúčastnit více hráčů.

Prohlédněte si fotky od ředitele turnaje Emila Kocourka. Díky.

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Nové zámky a klíče pro vstup do areálu TKVS
Od zítřka 16.4.2024 budou na vstupních vrátkách, dveřích na terasu i dveřích do šaten vyměněny zámky. Jedná se o preventivní krok, jak znemožnit vstup ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz