Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Turnaje 2019

Turnaj ve čyřhře Šampáňo cup málem zažil revoluci

publikováno 12.09.2019

Minulý víkend proběhl na kurtech TKVS každoroční turnaj ve čtyřhře Šampáňo cup 2019. Přihlásilo se skvělých 10 párů nejvyšší kvality a společně se utkaly ve dvou skupinách. Každý si tak zahrál minimálně 4 zápasy. Pod výhrůžkou fyzických kolapsů, ustoupil ředitel turnaje Emil Kocourek nátlaku hráčů a některých notorických stěžovatelů (asi každý ví, o kom se mluví) a každý zápas se hrál do 6 vítězných gemů.

Skvělé bylo, že se do turnaje zapojilo již i tenisově vodní mládí a tak kluci Havlíček, Steffel vytvořilo jednu zcela novou dvojici a Julča Nováková si zkušeně přibrala trenéra Patrika Říhu. Ostatní zkušení matadoři samozřejmě neponechali nic náhodě a své dvojice skládali se vší pečlivostí a znalostí výkonů, formy a hráčských statistik. :-)

První dva páry ze skupiny postoupily do semifinále : Havránek - Jílek D.  / Pěnkava - Černý a Laštovička - Pták  /  Říha - Nováková. A už tady se ukázala síla páru Říha - Nováková, když přehráli bardy Laštovičku s Ivanem Ptákem. Finále tak poprvé zaznamenalo ženskou účast v podobě mladé naděje TKVS Julči Novákové. Jirka Havránek s Dominikem Jílkem šli za vítězstvím od prvního zápasu, který ve skupině sehráli právě s dvojicí Říha - Nováková a s jistotou je přehráli. Mezitím se však Patrik do turnaje položil a předváděl nám špičkový tenis, ke kterému se přidala i Julča.

Finálová bitva v deštivém počasí tak mohla začít. Oba páry si držely jen minimální odstup v uhraných gemech. Viděli jsme nádherný tenis od obou dvojic, ale nakonec se revoluce nekonala a první místo pro sebe získali Jirka Havránek a Dominik Jílek. Patrik s Julčou odešli z boje se ctí a obdivem přihlížejících davů.

Děkujem všem za účast, divákům za podporu a sponzorům za věcné ceny.

Ještě trocha fotek.

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Nové zámky a klíče pro vstup do areálu TKVS
Od zítřka 16.4.2024 budou na vstupních vrátkách, dveřích na terasu i dveřích do šaten vyměněny zámky. Jedná se o preventivní krok, jak znemožnit vstup ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery