Úvod » Young tenis TKVS

Mladý tenis na TKVS

publikováno 11.09.2017 (aktualizováno 27.12.2018)

Mladí tenisté úspěšně ukončili jarní soutěž smíšených družstev vypsanou Českým tenisovým svazem pro rok 2017. MINI tenisté, kteří se účastnili soutěžního klání poprvé (šestiletí) bojovali ze všech sil a obsadili stejně jako BABY tenisté „B“ (osmiletí) krásné páté místo v kraji. Družstvo BABY tenisu „A“ bojovalo o první příčku v krajské soutěži, ale družstvo Slávie Plzeň nám tuto radost překazilo. Ostatní soupeři TK Lokomotiva Plzeň, TK Škoda Plzeň, SK Roudná, Dioss Nýřany a TK Dýšiná, ale neměli šanci. Mladší žáci zaznamenali také úspěšnou sezonu, vyhráli v Karlových Varech, v Chebu, ale opět nás zastavila plzeňská Slávie. 


Další velkou akcí pro naše tenisty byl Tenisový kemp, který se konal 24/7- 28/ 7 2017 na našich dvorcích TK VS. Vždy od 09:00 do 17:00 hod. pod vedením trenérů probíhala výuka tenisových, ale i jiných pohybových a koordinačních dovedností. Děti byly rozděleny do skupin podle věku a hráčské vyspělosti. Velký úspěch měl výlet ve středu do Prahy na tenisový ITF turnaj Cars Prague Open 2017. Účastníci kempu mohli ve skutečnosti vidět v Praze na Štvanici špičkový světový tenis. Některým se poštěstilo a mohli se setkat s našimi předními tenisty. Například s dříve narozenými Helenou Sukovou, Janem Kodešem, ale i s našimi současnými tenisty, kteří se ještě pohybují na předních místech v žebříčku ATP a WTA - s Lucií Hradeckou, Markétou Vondroušovou, Adamem Pavláskem, Lukášem Rosolem a Tomášem Zípem. Také se podařilo našim mladým tenistům, ulovit i pár podpisů na obří tenisáky. Kemp nebyl jen o tenisu, ale s pomocí golfového hráče, který trpělivě vysvětlil držení a odpaly golfovou holí, měli možnost děti i tuto disciplínu vyzkoušet. Na závěr byl vyhlášen tenisový turnaj o ceny dle daných kategorií. Děti byly na závěr dekorováni, ti na prvním až třetím místě poháry a všichni ostatní medailí. Od firmi Babolat CZ obdržel každý účastník tričko a klíčenku. Myslím, že tenisová sezona byla pestrá a úspěšná. 

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pepibeci | 12.09.2017 8:24
Jen tak dál mladí tenisté,přejeme mnoho dalších velkých akcí a úspěchů.Poděkování Všem trenérům.Poděkování místopředsedovi za "Šampáňo cup"a informace o průběhu akce.(sponzoři TKVS,z.s.)

Aktualita

Nové zámky a klíče pro vstup do areálu TKVS
Od zítřka 16.4.2024 budou na vstupních vrátkách, dveřích na terasu i dveřích do šaten vyměněny zámky. Jedná se o preventivní krok, jak znemožnit vstup ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery