Úvod » Turnaje 2017

Šampáňo cup 2017 - Jíleks's triple

publikováno 08.09.2017

Šampáňo cup 2017 zažil třetí vítězství v řadě otce a syna Jílkových. Celé finále zakončila dramatická chvíle, ale popořadě.

Na turnaj přišlo 16 opravdu vostrých hochů od tenisu a i přes trochu horší počasí bylo vidět jejich odhodlání vyšvihnout se na podstavec, dnes již sportovně ceněného poháru pro vítěze, Šampáňo cupu. Ředitel turnaje i přes všechny snahy hráčů ovlivnit své budoucí soupeře s jistotou danou obrovskými zkušenostmi rozhodil hráče do dvou skupin po čtyřech párech. Skupinové boje určily postupující do semifinále a do skupin o 5.- 8. místo. Samozřejmě to byly boje s překvapivými i očekávanými výsledky.

V semifinále se proti sobě postavili Petr Bednář s Jardou Benešem verzus Jirka "Vrána" Havránek a Pavel "Mazut" Marek a na další kurt šla ostřílená mazacká dvojice Venca Skalický se Zdeňkem Zrnem verzus Petr a Dominik Jílkovi. První semifinále bylo vyrovnanější a s výsledkem 9:5 postoupilo duo Vrána, Mazut. Druhé semifinále bylo jednoznačné sportovně, ale odporovalo duchu fair play, který v TKVS vládne. 9:0. 

Finále pak bylo nádhernou tenisovou podívanou, skvělé výměny a napínavé momenty. Vyrovnaný duel v samém závěru přelomili ve svůj prospěch kluci Jílkovi a právě ten poslední míček, který Jirka Havránek zahrál, na jeho styl neobvykle do autu, kontroloval Dominik Jílek lehkým pohybem ve směru míčku. Pak najednou stop, pád, křeč, nemožnost vstát. Dominik byl odnesen z kurtu a záchranář na vejminku, náš správce Franta Šlesinger, už volal své bývalé kolegy z ryhlé záchranky. Takže místo ovací pro vítěze zahoukala vítězům sanita. Naštěstí vše dobře dopadlo. Dominika čeká 3 týdenní klid a vše zase bude OK. A abych nezapomněl na výsledek, tak kluci Jílkovi vyhráli 9:7 a dotáhli tak obhajobu předchozích dvou výher na triple a mají nakročeno do síně slávy TKVS. Škoda, že žádnou nemáme :-). 

Šampáňo, jak už k turnaji patří, pak teklo proudem.

Děkujeme všem sponzorům za skvělé ceny, hráčům za výkony a hru fair play, fanouškům za skvělou atmosféru a těšíme se na další ročník 2018. A ještě odkaz na fotky.

 

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Nové zámky a klíče pro vstup do areálu TKVS
Od zítřka 16.4.2024 budou na vstupních vrátkách, dveřích na terasu i dveřích do šaten vyměněny zámky. Jedná se o preventivní krok, jak znemožnit vstup ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery