Úvod » Turnaje 2016

Nové jméno na poháru pro vítěze 16.ročníku Memoriálu ing.Milana Hubaty

publikováno 05.07.2016

Kdo tam byl, ten ho zná. Kdo ne, je lajdák a za trest si musí přečíst celý článek.

Přes obvykle pomalé přihlašování účastníků se nakonec sešlo 15 hráčů. Dlouholetý ředitel turnaje Emil Kocourek rozhodl o hře ve skupinách po čtyřech a v jedné po třech hráčích. Tak si každý zahrál 3 resp. 2 zápasy. Vzhledem k velkému horku už od ranních hodin byla hra omezena na 6 vítězných gemů nebo vítězství v tiebreaku. Ukázalo se, že losování má na průběh turnaje svůj, aspoň psychologický vliv. Losování naznačilo jednu skupinu jako lehčí a další tři byly vyrovnané s jednou skupinou smrti. Postup do dalších bojů si zajistili jen vítězové skupin.

Skupina A byla jednoznačnou záležitostí Jirky Havránka. Skupinu smrti B ovládl Dominik Jílek a bez postupu nechal Radka Laštovičku, Karla Kubínka i Zdeňka Zrna. V C skupině svedli boj o vítězství na dálku Pavel Marek a Vláďa Holeček. Tenisový taktik Vláďa to trochu překalkuloval a i přes prohru v prvním zápase s novým účastníkem turnaje Richardem Volín postoupil na počet vítězných gemů právě Pavel Marek. Skupina D už svým složením naznačila, že půjde o dlouhé zápasy. V přímém souboji Míra Wimmer nakonec udolal výborně hrajícího Martina Hejla.

Semifinálové dvojice tvořili Dominik Jílek proti Pavlu Markovi a Jirka Havránek proti Mírovi Wimmerovi. Zatímco Jirka zdolal Míru jednoznačně 9:0, tak druhé semifinále přineslo boj až do tiebreaku, kde pak Dominik udachmal Pavla.

Finále bylo trochu očekávatelné Jirka versus Dominik. Čekali jsme těžkou bitvu až do nejtěsnějšího výsledku. Průběh to i naznačoval až do chvíle, kdy Dominka dohnala únava z absolvovaných zápasů, která se projevovala obrovskými křečemi, které mu v duchu fair play pomáhal zdolávat Jirka Havránek. Po vcelku dlouhé přestávce zápas pokračoval, ale bylo zjevné, že křeče zanechaly na těle i duši Dominika velké omezení. Po dalším odehraném gemu, který už nebyl finálovým soubojem, učinil Dominik velké a jak jsme všichni ocenili i správné rozhodnutí a zápas skrečoval. Je to sice konec, který si nikdo nepřál, ale takový už je vrcholový tenis na úrovni TKVS. Vítězem se tak stal Jirka Havránek, na němž bylo vidět, že tohle není jeho styl, jak porážet soupeře.

Dovětky:
Zajímavým překvapením díky své hře byli Martin Hejl, který obdržel cenu za skokana a překvapení turnaje a také Richrad Volín svádějící urputné souboje se svými soupeři.
Cenu za vybojovaný gem obdržel Vláďa Kepl, který i přes nepříznivé výsledky neztratil dobrou náladu.
Věříme, že si všichni rádi opět zahráli s novým soupeři a řady účastníků se příští rok ještě rozšíří.
Všichni hráči obdrželi cenu za účast v podobě malého šampusu. Semifinalisté a finalisté obdrželi spousty zajímavých cen a očekávají své price money.
Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě a organizaci turnaje. Sponzorům za dary pro hráče.

16.ročník Memoriálu ing.Milana Hubaty - 22. ročník turnaje jednotlivců v kategorii - muži je skončen. Ať žije 17.ročník Memoriálu ing.Milana Hubaty - 23. ročník turnaje jednotlivců TKVS

Koukněte na fotky do fotogalerie.

Obrázky k článku

Album nebylo nalezeno. Zkontrolujte správnost adresy alba na Google Picasa.
https://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/100886631804385804977/album/6303376985718508049?authkey=Gv1sRgCPPSusaQntflEw&kind=photo&imgmax=1200&thumbsize=144&access=public&max-results=300

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Nové zámky a klíče pro vstup do areálu TKVS
Od zítřka 16.4.2024 budou na vstupních vrátkách, dveřích na terasu i dveřích do šaten vyměněny zámky. Jedná se o preventivní krok, jak znemožnit vstup ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz